finland.png united_kingdom.png estonia.png lithuania.png latvia.png sweden.png

Etsitkö ATEX-todistusta?

ATEX-todistukset ovat tuotekohtaisia ja löytyvät Maluxin kotisivuilla ainoastaan tuoteriveillä. ATEX-sertifikaatit ovat tallennettu joko Maluxin palvelimelle, jolloin näkyy kuvake certiIcon tai löytyvät tuoterivin View online -linkin takaa valmistajan kotisivulla (valmistajan logo näkyy).Hakua helpottavia ohjeita:

 1. Kirjoita ATEX-numero HAKU-kenttään ilman välilyöntejä esimerkiksi PTB00ATEX1074 tai ptb00atex1074 ja hakutoiminto näyttää tuoterivejä, joilla on kyseinen ATEX-sertifikaatti. Klikkaa certiIcon.
 2. Kirjoita HAKU-kenttään tuotesarjan nimi tai tuotenumeron alku, esim. GHG264 tai ghg264, ja pääset tuoteriville valitsemaan dokumentteja.
  Jos ATEX-sertifikaattikuvake certiIcon ei näy, klikkaa valmistajan logoa View online sarakkeessa.
 3. Jos sinulla on valmistajan tuotenumero tiedossa, kirjoita se HAKU-kenttään, mutta muista, että tuotekoodin jaksotus pitää olla sama kuin datalehdessä. Ole siis tarkkana välilyöntien kanssa! Pääset tuoteriville valitsemaan dokumentteja.
 4. Hae tuote perinteisesti vasemmalla olevan tuotevalikon kautta. ATEX-sertifikaattikuvake certiIcon näkyy joko tuoterivillä tai pääset valmistajan kotisivulle View online klikkaamalla.
 5. Jos ATEX-sertifikaatti ei löydy, ota yhteyttä Malux Finland Oy:n asiakaspalveluun puh. (019) 574 5700 tai info[ät]malux.fi. Autamme mielellämme!
 

malux_hae_atex1.jpg
 

malux_hae_atex2.jpgYhteenveto hakukoneen ominaisuuksista:

 • Hakukone etsii tietoa kotisivujemme tekstivolyymista ja pdf-dokumenteista, siis materiaalista joka sijaitsee Maluxin palvelimella. Hakukone ei löydä tietoa, joka sijaitsee esimerkiksi valmistajan kotisivuilla (view online-linkin takaa).
 • Hakukone ei ole merkkikokoriippuvainen. Hakusi löytyy yhtä hyvin vaikka olisit käyttänyt vain pieniä tai vain isoja kirjaimia.
 • Hakukone on herkkä välilyönneille. Kirjoita mahdollisimman tarkasti tuotenumerot, numerosarjat ym.
 • Vapaa tekstihaku toimii parhaiten englanniksi, johtuen siitä, että kotisivuillemme on tallennettu enimmäkseen englanninkielistä materiaalia. Syötämme kuitenkin jatkuvasti lisää suomenkielistä tuotetietoa, jotta tuotehakua parantuisi.

   

atexsearch_fi.jpg