finland.png united_kingdom.png estonia.png lithuania.png latvia.png sweden.png

Teollisuuden kojeet ja laitteet

Malux Finland Oy:n markkinoimien sähköteknisten tuotteiden valikoima käsittää monipuolisen, nykyaikaisen ja laajan valikoiman erilaisia ATEX-laiteratkaisuja ja -järjestelmiä teollisuuden ja julkisten hankkeiden toteutukseen.

Tavoitteenamme on kansainvälisesti tunnettujen ja arvostettujen laitevalmistajien tuotteistolla sekä paikallisella palvelulla ja osaamisella tarjota asiakkaillemme tuotepalvelukonsepti, jolla parannamme asiakkaidemme kilpailukykyä.

Product groups

1 Holkkitiivisteet ja komponentit Holkkitiivisteet, sulkutulpat, tyhjennysventtiilit, tuuletustulpat, supistusrenkaat, tiivisteet ja tarvikkeet. ATEX-hyväksyttyjä (Ex). Luettelo: Capri "Cable Glands Global Solutions Catalogue" »
2 Jakorasiat ja riviliitinkotelot Jakorasiat ja riviliitinkotelot räjähdysvaaralliseen tilaan. Runsaasti vakiomalleja tai asiakkaan toivomuksien mukaisesti räätälöitynä ja ATEX-sertifioituna (Ex). Asiakaskohtaiset sovellutukset Kokoonpano-osastomme Porvoossa kalustaa ATEX-hyvä...
3 Voimapistorasiat ja pistotulpat Voimapistorasiat ja pistotulpat, myös moninapaiset, sekä pistorasiakeskukset ja jatkojohdot. eXLink liittimet. Hyväksytty räjähdysvaaralliseen tilaan. ATEX-sertifioitu (Ex).
4 Turvakytkimet Käsikäyttöiset turvakytkimet räjähdysvaaralliseen tilaan. ATEX-hyväksyttyjä (Ex).
5 Moottorisuojakytkimet Moottorisuojakytkimet räjähdysvaaralliseen tilaan. ATEX-hyväksynnällä (Ex).
6 Päävirtakytkimet Päävirtakytkimet räjähdysvaaralliseen tilaan. ATEX-hyväksytty (Ex).
7 Ohjauskytkimet ja -paneelit Painonappikotelot, hätä-seis-painikkeet, vipukytkimet sekä ohjauslaitteita kuten ohjauskytkimiä ja ohjauspaneeleita, painonapeilla, vääntimillä ja esim. ampeerimittarilla. Runsaasti luettelomalleja sekä ohjauslaitteita asiakkaan toivomuksien mukaises...
8 Ryhmäkeskukset Ryhmäkeskukset, laitekotelot ja komponentit. Luettelomalleja sekä asiakkaan toivomuksien mukaisesti räätälöitynä ja ATEX-sertifioituna (Ex). Lue lisää valmistuspalvelustamme »
9 MTL Prosessiautomaatio MTL Instruments Group tunnetaan maailman johtavana räjähdyssuojalaitteiden (Ex-erottimet, zener-barrierit), kenttäväylien, ylijännitesuojien, teollisuusverkkojen ja erittäin vaativiin olosuhteisiin (öljynporauslautat, Ex- tilat) tarkoitettujen PC:ide...
10 Kaasuanalysaattorit Kaasuanalysaattorit, biokaasuanalysaattorit ja järjestelmät. ATEX-hyväksytty (Ex).
11 Kamerat ja valvontajärjestelmät Räjähdyssuojatut (ATEX) kamerat, videovalvontalaitteet sekä prosessiteollisuuden kameravalvontajärjestelmät. ATEX-sertifioidut (Ex).
12 Hälytys- & valvontalaitteet Hälytyslaitteita kuten hälytyspainikkeet, hälytyskellot, kaiuttimet, äänihälytyslaitteet, ohjausvalot ja vilkkuvalot sekä näiden yhdistelmiä, esim. teollisuuteen ja Ex-tilaan. ATEX-sertifioidut. Luettelot: MEDC and FHF signalling, alarm and not...
13 Lämmitys Uppoasennettavat lämmittimet, kaasujen esilämmittimet, lämmitysyksiköt ilmalle, lämmityspatterit, ripaputkipatterit, pintakytkimet, kojekaappilämmittimet, termostaatit ja anturit, Exi-erottimet ja säätimet. ATEX-hyväksytty (Ex)
14 Toimilaitteet ja anturit Kiinteistöautomaatioon liitettäviä peltitoimilaitteita sekä venttiilitoimilaitteita sekä mittausantureita, joilla toteutat oikeaoppiset ratkaisut esim. LVIS-sovelluksissa. Tarjoamme virtaussäätimiä, mittauslähettimiä, binäärikytkimiä, passiivisia ant...
15 Maadoitus ja potentiaalin tasaus Staattisen sähkön hallintaan maadoitusjärjestelmiä, potentiaalin tasausjärjestelmiä, maadoitustarvikkeita kuten maadoituspihtejä, maadoituskaapeleita ja puristimia. ATEX-hyväksytty (Ex).
16 Prosessivalvonnan näkölasit, valaisimet ja kamerajärjestelmät Modernin tuotannonohjauksen ja prosessiautomaation lisäksi erilaisessa valmistavassa teollisuudessa tarvitaan näköhavaintoon perustuvaa visuaalista valvontaa ja analysointia parhaan lopputuotteen valmistamiseksi. Lumiglas tuotteiston avustamana voida...
17 Paineistus (EEx p) Räjähdysvaarallisen tilan paineistusjärjestelmät (EEx p). ATEX-hyväksytty (Ex)
18 Rajakytkimet Prosessiautomaation ja Ex-tilan (ATEX) ohjauskytkimiä ja rajakytkimiä, myös langattomaan ohjaukseen.
19 Takogeneraattorit / Pulssianturit Takogeneraattorit, pulssianturit ja nopeuskytkimet. Myös laitteita Ex-tilaan (ATEX).
20 Mittalaitteet ja kalibrointi Teollisuuden ja ATEX-ympäristön (Ex) mittalaitteet kuten lämpömittarit, kierroslukumittarit, kalibrointimittarit, johtavuusmittarit sekä kellot.